Ioga C Ed

Ioga Nidra, els divendres a les 20:00

El Nidra Yoga o somni conscient és un sistema de meditació al que s’accedeix a través d’una relaxació física, mental i emocional profunda. La veritable relaxació dissol la tensió mental i relaxa les emocions accedint a un estat de plena consciència amb una relaxació profunda i present en totes les nostres dimensions.

I com tots els mètodes de meditació Nidra és una eina en la qual es desenvolupa l’atenció plena, a través d’aquest conjunt de mètodes es va obrint i expandint la consciència de mica en mica. Per a això es treballa de forma sistemàtica desconnectant l’atenció dels sentits i mantenint l’atenció en l’experiència interna.

Ioga Nidra es defineix, també com un estat de consciència, igual que les tècniques de meditació en realitat són tècniques de concentració o desenvolupament de l’atenció, Nidra és l’estat fronterer entre l’estat de vigília i el somni, la frontera entre el nivell conscient i subconscient. L’objectiu de Ioga Nidra és romandre conscient i arribar al nivell subconscient i inconscient. També podria definir-se com nivell alfa. El practicant ha de mantenir-se en aquest tall, en aquesta línia entre els dos estats, podria comparar-se a quan un res al mar i s’està en la superfície, li arriba la llum del sol i l’aire, però també es veu el que hi ha sota en l’aigua.

This Post Has 2 Comments

 1. Esther Andres perera

  A quin hora es pot anar per informarnos de con funcioneu i que no molesten
  Salutacions
  Esther

  1. admin

   Hola Esther,

   sòc el Dani, un dels professors de la sala. Fa dies que vas enviar el missatge, disculpa si encara no t’havíem contestat, sembla que no ens arriben bé els missatges, si pots escriu-nos directament al salatrigo@gmail.com o contacta’ns al 676 425 904 (també WhatsApp).

   Els divendres encadenem la pràctica de ioga de les 19:00 h amb la pràctica de ioga nidra a les 20:00 h. Si només t’interesa, el Nidra hauries de venir cinc minutets abans, que és quan obrim pq entreu. Si vols venir a provar també la pràctica de ioga, podries venir abans de les 19 h i així xerrem una mica. Si prefereixes, també pots passar qualsevol dia de la setmana entre les 17 h i les 19 h, et podrem rebre per informar-te amb més temps. La primera sessió es de prova i gratuïta, així que quan et vagi bé, ens avises i et rebrem encantats.

   Namaste.

   Dani
   Sala Trígon Ioga

Deixa un comentari