Específics

A Sala Trigon, disposem de pràctiques  de Ioga específiques per diferents col.lectius perquè el Ioga pot beneficiar a tothom, independentment de la seva condició física o de la seva edat. Per tant, proposem una pràctica específica per persones en condicions específiques amb els grups de Ioga Sènior, Hipopressius amb Nadons, Ioga Família i Ioga Nens 

Ioga Sènior

El Ioga és especialment adequat per a persones grans  sigui quina sigui la seva condició física i mental. La persona es pot beneficiar especialment del Ioga  des del punt de vista físic i emocional. A més, poden reaprendre hábits en la respiració i en el control de situacions d’estrés o angoixa.

Proposem sessions setmanals específiques per gent gran en grups oberts que poden acollir  les diverses situacions que aquestes grans persones ens plantegen fins i tot en situacions de mobilitat limitada. A  Trigon pensem constantment en pràctiques i eines que poguem oferir a la persona gran per tal de beneficiar-se al màxim del Ioga.

Horari: dilluns i/o dimecres a les 17h

Contribució reduïda: 1 dia a la setmana 20€ mensuals, dos dies 30 € mensuals. També possibilitat de classes sueltas a 6 o 5 € amb l’abonament de 5 sessions.

Hipopressius amb Nadons

Ja és aquí!! Felicitats!

A la sala Trígon oferim un espai íntim i de confiança on realitzar una petita activitat amb el petit de la casa i sortir de la rutina marcada. Et convidem a recuperar-te del part mitjançant hipopressives i tècniques de ioga que respecten la fisiologia de la dona, i que restauren i retornar el teu cos, cintura i sòl pelvià al seu funcionament òptim, i acompanyada és clar, si ho vols, del teu bebè.

Sessions individuals on es realitza la pràctica física i on es donen rutines d’exercicis per realitzar a casa fins a la propera sessió. Des de 25 €, en horaris a convenir.

</p> <div id="playfilm_content_800348b2-89e8-4d52-9ce8-bfc7abd00d15" class="playfilm_content"></div> <p><script async src="https://playfilm.azureedge.net/media/published/800348b2-89e8-4d52-9ce8-bfc7abd00d15/playfilm_embed.js?autoplay=false&embed_type=1"></script>

Ioga Família

Són sessions de ioga divertides i amenes pensades per ser realitzades pels nens amb ajut i participació d’un o dels dos pares. Mitjançant  jocs, contes, música, viatges imaginaris, elements màgics i tècniques adaptades de ioga, construïm aquesta activitat on els més petits aprendran jugant a relacionar-se amb ells mateixos i amb els altres, a sentir, gestionar i entendre el cos, la ment, les emocions i l’energia. A més és un espai únic de creació de vincle familiar amb els pares, germans i altres nens, on tots podran participar jugant, divertint-se i estimant-se amb una aventura nova cada dia.

Ioga Família és una activitat per famílies amb nens a partir de 3-4 anys i fins als 10-11 anys. Es realitza en forma de taller sindividuals , en horari de divendres i diumenge tarda. Consultar dates i programació, enviant correu electrònic a salatrigon@gmail.com, trucant al 676 425 904 i al Facebook Sala Trigon. Contribució des de 15 € per família comprant 3 o més sessions, sessions soltes 20 € per família.

Es pot solicitar en forma de sessions soltes per a grups tancats. Grups de mínim 4 famílies. Especialment indicat en festes d’aniversari o celebracions especials, o per a passar una bona estona amb els amics, famíla i sers estimats.

Ioga Nens

Ioga és la coordinació (unió) del cos, la ment i l’emoció, els nens ja hi neixen, de coordinats, però son les  circumstàncies, el cercle social, la cultura,  l’aprenentatge i educació els que poc a poc van creant aquesta separació o descoordinació de la part  física, la mental i la emocional. El sistema educatiu tradicional no ajuda ja que sovint només ofereix eines per a la ment i molt poques per al cos i quasi cap per al cor. A l’activitat de Ioga Nens respectem el ritme de cada nen, l’equilibri entre espontaneïtat i estructura permet als nens escoltar-se mútuament a la vegada que aprenen a expressar-se de forma creativa en un entorn multisensorial; el ioga és una manera divertida per als nens de desenvolupar importants habilitats en un entorn no competitiu. Mitjançant tècniques adaptades de ioga, jocs, contes, música, viatges imaginaris i elements màgics els nens i nenes es diverteixen i aprenen jugant d’una manera distesa i relaxada a relacionar-se amb ells mateixos, amb els altres i amb la situació, aprenent a sentir, a gestionar, a entendre el cos,  i a relacionar-se amb el seu cos, la ment, les emocions i amb el tot que és l’ésser que són. Grups segons edat i ritme de creixement.

Sessions sota programació anual. Possibilitat de sessions puntuals convingudes per a grups de mínim 6 nens en cap de setmana i divendres. I classes en escoles i centres cívics en horaris lectius i extraescolars. Demana informació al contactant aquí.