webcomunitatiogaedit

El Ioga és una disciplina transformadora que ens retorna a la consciència plena i al benestar. Ioga és sincronia del cos i la ment en el moment present. Ioga és harmonia i equilibri. Ioga és flexibilitat per adaptar-nos davant qualsevol situació en la vida. Ioga és estar bé amb tot, amb tots i amb un mateix. Ioga és poder disfrutar la vida plenament.
La pràctica regular de postures de ioga, tècniques de respiració, la meditació i la relaxació conformen aquest camí transformador i renovador.

Fruit de la nostra pròpia experiència, a Sala Trígon, oferim una pràctica de Ioga integradora a l’abast de qualsevol persona amb interès per la salut i el creixement personal, tingui o no experiència prèvia. Proposem una pràctica oberta per a tots els nivells i interessos que permeti situar-se a cadascú i que permeti prendre confiança en la pràctica personal i en un mateix. Sabem que el Ioga es pot adaptar a tothom i per això ajudem a cada persona a situar-se en aquest món per treure’n el màxim de beneficis.

Notícies Sala Trigon Ioga
salatrigonioga
20th of juliol 2018 12:15 PM
Inaugurem sessions matinals de Ioga i d'Hiporessius al setembre. Preinscripcions obertes!! Consulta l'horari a www.salatrigon.cat/horaris
Message image
salatrigonioga
19th of juliol 2018 03:03 PM
salatrigonioga
19th of juliol 2018 09:24 AM
COMENCEM AL SETEMBRE
Oferta per als 50 primers inscrits. Reserva la teva plaça!
Message image