webcomunitatiogaedit

El Ioga és una disciplina transformadora que ens retorna a la consciència plena i al benestar. Ioga és sincronia del cos i la ment en el moment present. Ioga és harmonia i equilibri. Ioga és flexibilitat per adaptar-nos davant qualsevol situació en la vida. Ioga és estar bé amb tot, amb tots i amb un mateix. Ioga és poder disfrutar la vida plenament.
La pràctica regular de postures de ioga, tècniques de respiració, la meditació i la relaxació conformen aquest camí transformador i renovador.

Fruit de la nostra pròpia experiència, a Sala Trígon, oferim una pràctica de Ioga integradora a l’abast de qualsevol persona amb interès per la salut i el creixement personal, tingui o no experiència prèvia. Proposem una pràctica oberta per a tots els nivells i interessos que permeti situar-se a cadascú i que permeti prendre confiança en la pràctica personal i en un mateix. Sabem que el Ioga es pot adaptar a tothom i per això ajudem a cada persona a situar-se en aquest món per treure’n el màxim de beneficis.

Notícies Sala Trigon Ioga
salatrigonioga
12th of desembre 2017 04:44 PM
salatrigonioga
14th of novembre 2017 04:39 PM
Ja tenim els coixins de meditació de la Sala, estan fets a mà per nosaltres, des de la tela al farcit. Tenen funda interna, així espot rentar la funda externa i el yantra es el logo de la sala brodat. Envieu-nos privat o correu al salatrigon@gmail.com per reservar-ne. Estem molt contents de com han quedat!! Si algú en vol neutres o personalitzats també els podem fer, i tenim superpreu per sales o profes que en vulguin uns quants pels seus centres o alumnes. Gràcies!!

Missatges privats, whatsapp i trucades al 676425904 i correus al salatrigon@gmail.com
Message image
salatrigonioga
14th of novembre 2017 04:38 PM
Ja tenim els coixins de meditació de la Sala, estan fets a mà per nosaltres, desde la tela al farcit. Tenen funda interna, així espot rentar la funda externa i el yantra es el logo de la sala brodat. Envieu-nos privat o correu al salatrigon@gmail.com per reservar-ne. Estem molt contents de com han quedat!! Si algu en vol neutres o personalitzats també els podem fer, i tenim superpreu per sales o profes que en vulguin uns quants pels seus centres o alumnes. Gràcies!!
Message image