webcomunitatiogaedit

El Ioga és una disciplina transformadora que ens retorna a la consciència plena i al benestar. Ioga és sincronia del cos i la ment en el moment present. Ioga és harmonia i equilibri. Ioga és flexibilitat per adaptar-nos davant qualsevol situació en la vida. Ioga és estar bé amb tot, amb tots i amb un mateix. Ioga és poder disfrutar la vida plenament.
La pràctica regular de postures de ioga, tècniques de respiració, la meditació i la relaxació conformen aquest camí transformador i renovador.

Fruit de la nostra pròpia experiència, a Sala Trígon, oferim una pràctica de Ioga integradora a l’abast de qualsevol persona amb interès per la salut i el creixement personal, tingui o no experiència prèvia. Proposem una pràctica oberta per a tots els nivells i interessos que permeti situar-se a cadascú i que permeti prendre confiança en la pràctica personal i en un mateix. Sabem que el Ioga es pot adaptar a tothom i per això ajudem a cada persona a situar-se en aquest món per treure’n el màxim de beneficis.

Notícies Sala Trigon Ioga
salatrigonioga
28th of maig 2018 05:59 PM
Ganes de 24 de juny! Inscripcions obertes!!
salatrigonioga
22nd of març 2018 04:56 PM
Coixins de meditació artesanals amb funda i closca d'espelta higienitzada. Nova gama de colors!
També en fem per encàrrec personalitzats. Contacta'ns al 676425904 i al salatrigon@gmail.com #coiximeditacio #zafus #handmade #yoga #relax #meditacion @ Sala Trigon
Message image
salatrigonioga
8th of març 2018 03:43 PM
Les socies i socis de la Sala teniu una sessió gratuïta! no ho deixeu escapar! ;) és una activitat molt interessant i personal, màxim 6 assitents, i la nostra professora Eleonora Tirabassi és simplement genial. Pels que no sou socis, o no encara, podeu accedir també a les sessions, i tot i l'exclusivitat, els preus son molt assequibles.

Pregunteu-nos per la disponibilitat dels grups.

Missatge privats, correus al salatrigon@gmail.com i trucades i whatsapp al 676425904
Event https://www.facebook.com/events/144933776215214/
Bodyflying_Clases regulares todos los Domingos,Sala Trigón Ioga
Clases regulares: Domingo a las 12:30_I clase a las 13:45_II clase Elige tu horario y reserva tu plaza!...
1st of gener 1970 12:00 AM