Llavors

Terreny Bionutricional Alterat?

ELS 7 TERRENYS BIONUTRICIONALS (Nutrició Cel·lular Activa)


 

Anomenem terreny, el conjunt de trets característics que defineixen la constitució bàsica, no alterada, d’una persona, engloba les característiques genètiques així com algunes que es van adquirint durant els anys de creixement i alguns adquirits després de canvis metabòlics produïts a mesura que anem sumant anys de forma natural. (Nutrició Cel·lular Activa i teràpies Ortomoleculars)

Així el terreny bionutricional, són aquelles característiques constitucionals referides al funcionament biològic de les nostres cèl·lules en relació a la tipologia de nutrients que necessitem i als que aportem al nostre organisme, a la seva qualitat i a la seva quantitat.

Existeix un terreny bionutricional ideal sense dèficits ni intoxicacions, que permet un funcionament òptim del nostre organisme.

S’ha demostrat científicament (veure estudi IoMET annex, i informe AFMO) que en funció de les pol·lucions i dels dèficits en nutrients essencials, s’observen diferents tipus de disfuncions cel·lulars produint diferents tipus de desequilibris, i trastorns específics (cutanis, cansament, nerviosisme, feblesa òssia, etc.) que són símptomes exteriors de pertorbacions biològiques internes. Únicament algunes es manifestaran, segons el potencial genètic, les facultats d’adaptació i de depuració d’una persona determinada.

Un bon tractament té com a objectiu corregir els desordres enzimàtics i metabòlics, pal·liant les insuficiències de minerals i nutricionals característiques del terreny determinat. L’objectiu és tornar cap a un terreny bionutricional ideal, font de salut. Per a això és necessari atacar la causa dels trastorns i no els seus símptomes, que són únicament la part visible de l’iceberg.

Distingim, de forma resumida, set terrenys alterats:

NCA 7 terrenos

 

1. El terreny Carenciat, que es manifesta especialment en la reducció de la capacitat immunitària, asma, trastorns ORL, al·lèrgies, alteracions cutànies o també alteracions del cicle menstrual.

2. El terreny Hipoglucémic, que es manifesta especialment en l’increment del risc de patir sobrepès, síndrome metabòlica (o síndrome X) i diabetis. S’observen amb freqüència maldecaps, vertígens, malestar, astènia, nerviosisme i hiperactivitat, tots ells conseqüència d’un mal metabolisme de la glucosa.

3. El terreny Àcid, que es manifesta en desmineralització, debilitat muscular i tendinosa, irritació de les mucoses, dolors osteo-articulessis i aparició precoç de l’osteoporosi.

4. El terreny Neurodistònic, que es manifesta especialment per fatiga crònica, acompanyada o no per trastorns del somni, espasmofília, estrès, nerviosisme, ansietat, depressió.

5. El terreny Basocolític, que es manifesta especialment en trastorns del trànsit intestinal, insuficiència digestiva o hepatobiliar, colitis, malalties inflamatòries intestinals (malaltia de Crohn i colitis ulcerosa) i, de vegades, candidiasis.

6. El terreny Intoxicat, que es manifesta especialment en trastorns endocrins o vasculars i alteracions metabòliques lligades a les contaminacions, tabac, alcohol, amalgames dentals, metalls pesants, etc.

7. El terreny Oxidat, que es manifesta especialment en un envelliment accelerat, inflamacions cròniques, trastorns neurodegeneratius, malalties autoimmunes o afeccions arterials, tot això conseqüència d’un excés de radicals lliures.

catalogo-oligoviol

Des de la Sala Trígon i el portal de venda on-line www.TrigonShop.es us oferim el diagnòstic del vostre terreny de forma gratuïta, fàcil i ràpida, mitjançant el servei que tenim amb els Laboratoris Nutergia, després si es vol un estudi més acurat podeu procedir a demanar analítiques mèdiques adicionals, al vostre metge.

Envieu-nos requeriment al e-mail salatrigon@gmail.com, amb el vostre nom i cognom, edat, alçada i pes i us arribarà un test de 84 preguntes sobre estat de salut general i hàbits de vida. Quan l’ompliu i envieu, ens arribarà el vostre resultat i us l’enviarem al remitent del e-mail que ens hàgiu enviat.

 

Targeta trigon shop 3 castellà (sin descuento)Targeta trigonshop facebook (2a cara)

 

Documents annexes:

Estudio realizado sobre 22 733 per les IoMET

informes de AFMO

Deixa un comentari