Chakra Bloc Banner

SADHANA INTENSIVA TXAKRES (CHAKRA)

PRÀCTICA DE KUNDALINI IOGA INTENSIVA DEL 1R AL 4T TXAKRA (CHAKRA)

Desenvoluparem les postures, respiracions, exercicis de concentració, meditació i càntics del primer al quart txakra (chakra), centrant-nos cada dia en un. Del 2 al 5 de gener inici a les 18:15 i fins les 20:00h. El día 5 farem també torn de matí pels que vulguin anar a veure els Reis Mags, a les 11:30 h.

sadhana-txakres-web

Pràctica de ioga intensiva dels primers quatre txakres (chakra) per començar l’any amb la millor energia

Des de la Sala Trígon t’oferim la possibilitat de començar l’any ple d’energia a través d’una pràctica tradicional i intensiva de Kundalini Ioga en els primers quatre centres energètics en el nostre cos (chakra).

Aquests quatre centres energètics són els més accessibles, els que controlen la majoria de funcions i òrgans en el nostre cos, possibilitant-nos d’arribar als centres més elevats i ajudant a fer que l’energia flueixi millor en els principals Canals energètics.

La pràctica (Sadhana) de Ioga que et proposem consisteix en quatre dies seguits amb nosaltres on treballarem de forma profunda els quatre primers txakres per tal d’eliminar hàbits negatius, millorar el nivell d’energia, netejar i tonificar el cos i aclarir la ment. També donarem coneixements bàsics per començar a desenvolupar les bases de la Tradició lòguica i cultivar l’intel·lecte segons aquesta ciència mil·lenària. La pràctica que et proposem ens ajuda a ser més conscients de nosaltres mateixos,  a viure amb profunditat i satisfacció cada moment, ens porta cap al silenci, a calmar la ment i a augmentar el benestar.

Dedica’t temps per a començar l’any amb la millor energia i fer realitat els teus propòsits!

 

Contribució: 55 € sadhana completa o 16,25 € un dia (socis de la Sala Trígon descompte del 10%, sadhana completa per 50 € o 15 € dies solts)

Del 2 al 5 de gener de 18:15 a 20 h. El 5 de gener tenim opció de torn de matí a les 11:30 h.

Inscripcions al  www.trigonshop.es (descompte del 10% en fins el 30 de desembre)

 

 

logo-trigon
Sala Tígon Ioga

tel. 676 425 904

C/ Grassot 87, Barcelona

salatrigon@gmail.com

Deixa un comentari