Collage Bloc Novetat Horari

Novetats a la graella d’activitats!

Estimats amics de la Sala Trígon Ioga,

Si feu un cop d’ull al nostre web, trobareu el nou disseny de la graella d’horaris amb les activitats que proposem. Destaquem la nova proposta de Ioga Sènior dilluns i dimecres a les 17:00 h, i l’aparició de l’activitat d’Hipopressives amb nadons, dimarts 17:30 i dijous 18:00 h. Vine i prova de franc!

Ioga Sènior és una sessió per augmentar el benestar i les capacitats psico-físiques, especialment enfocada per a persones amb dificultat de mobilitat i edats avançades, es facilita mitjançant una cadira (es pot venir amb cadira de rodes).

Hipopressives amb nadons, substitueix l’anterior “Mares i nadons”, son sessions per a recuperar la forma i restaurar la cintura lumbo-abdominal pèlvica, especialment indicat en recuperació post-part, peò també en patologies d’esquena. Es pot venir amb els nadons, si és el cas. Els exercicis son una mescla entre alguns exercicis i estiraments de ioga suaus, i el mètode RSF (Reprosecing Soft Fitness) del Dr. Marecl Coufriez, pioner en els estudis de gimnàstica abdominal hipopressiva.

horari primavera '17 horitzontal DIN A4

 

Deixa un comentari