Inici Curs Ioga Família

Benvolguts pares, mares i fills,

Des de la Sala Trígon Ioga us proposem entrar a formar part del nostre grup de famílies, i venir al nostre petit centre de ioga amb els vostres fills a passar-ho realment bé, gaudint de l’activitat ‘Ioga Família‘. Aquí us deixem la targeta informativa de l’activitat amb les dates i horaris. Classe de prova, contribució 15 € (reserva’t plaça, contacta’ns al salatrigon@gmail.com o al 676 425 904 (també WhatsApp) o compra el teu ticket aquí)
targeta-ioga-familia-setembre-topitodin-a6
Com podreu veure tenim dos horaris, divendres a les 17:45 i diumenge a les 12:30, i comencem el dia 7 i 9, però les inscripcions i sessions de prova es poden realitzar durant tot l’any.
L’activitat esta pensada per ser desenvolupada pels fills i pares (o familiars), i durant els curs escolar. La dividim en tres trimestres, fent dues sessions mensuals, és a dir, dues setmanes al mes, així, progressem i anem aprenen les bases del ioga.  

L’activitat esta pensada per ser desenvolupada pels fills i pares(o familiars), i durant el curs escolar. La dividim en tres trimestres, fent dues sessions mensuals o sigui dues setmanes al mes, així tambe progressem i anem aprenen les bases del ioga.

 
Si us interessa, haurieu de fer una reserva per a l’inici de l’activitat, que te un cost de 15€, i dir-nos en quin grup, divendres o diumenge, vindreu. Els 15 € ja són el que val la primera sessió, i es descompten dels 90 € que val el trimestre, si us apuntessiu finalment. Si un dia no es pot venir es pot recuperar la classe fent dv o dg de laltre grup o fent els dos dies una setmana que es pugui. El preu és únic i inclou tota la famíla.
 
Si quedeu totalment convençuts el pagament anual es pot fer d’un sol cop per 240€, que suposa un un descompte de 30€ sobre la suma total dels preus trimestrals.
 
Si coneixeu de més famílies interessades, per cada familia us fariem descompte del 10% adicional en el pagament anual. Necessitem ajuda 😉 
 
Podeu contactar-nos al salatrigon@gmail.com o telefònicament al 676 425 904 (també WhatsApp)
 
Molt agraïts,
 
els vostres professors de l’activitat,
Carol i Dani
Sala Trígon Ioga 
Tel. 676 425 904 (també WhatsApp)
C/ d’En Grassot, 87, baixos 2a

Deixa un comentari