Ioga Amb Bany De So

19 novembre – Ioga i Bany de so

Estimats/ades amics i amigues de la Sala Trígon,

Finalment sembla que si que comença la tardor en que ens ve de gust realitzar activitats que ens ajudin a interioritzar millor i que, en els temps que vivim, ens donin calma i equanimitat. Segurament alguns vau venir a la sessió de Bany de So que vam realitzar al mes de Juliol i segurament us va agradar tant com a nosaltres. Per això us proposem una altra sessió en que posem juntes les capacitats del Ioga i la Música, practicant Ioga amb música en directe i gaudint d’un Bany de So Llarg a continuació.

Hem pensat doncs que us agradaria aquesta SESSIÓ DE IOGA AMB MÚSICA I BANY DE SO  que realitzarem el dia 19 de Novembre a la nostra Sala. Serà un diumenge de tardor  a les 18h i durarà unes 2 hores aproximadament, a les 18h Ioga amb música i a les 19 h bany de so. I, com sempre, a un preu que no us faci anar malament…15 eurets per tot. (també es podrà fer només una de les dues activitats, cost 10 € cadascuna)

Els músics serán en Carles Portella i la seva dona, la Mar.

Per qualsevol pregunta o aclariment, i reserves contesteu el aquest correu, feu-nos un truc, o passeu un dia per la Sala. S’ha de reserva plaça que son limitades a l’aforament. Solicita-ho aquí.

Ben vostres.

Dani i Lluís

 

Deixa un comentari