Nova sessió de Ioga a l’estil Yogasíntesis a la Sala Trígon

A partir del proper dimarts 6 d’octubre iniciarem una nova sessió llarga de Hatha Ioga integral amb en Julián Peragón, Director de l’Escola Yogasíntesis. Serà una pràctica llarga en que inclourem tots els elements de la pràctica, la respiració, les postures, la concentració i, també, una mica de filosofia del Ioga. No us ho perdeu!

Ioga, meditació i relaxació en temps de confinament

Durant les setmanes de la pandèmia pel COVID19 i el confinament, estem desenvolupant tota la nostra activitat a través de sessions online o gravades de Ioga, meditació i relaxació a través del nostre Canal YouTube. No us perdeu les nostres sessions diàries a les 19h. o els diumenges a les 11h. del matí.
Aquí ho trobareu tot:

Canal YouTube de la Sala Trígon Ioga

Sessió de Hatha Ioga segment central amb la Karla

15 d’abril, dimecres a les 19h. Sessió de Hatha Ioga amb la Karla per treballar el segment central del cos i el tercer Chakra, Manipura: força, reptes personals.

Com sempre al nostre Canal YouTube:

https://youtu.be/Dv5UUctdRlI

Sesión de Vinyasa Yoga segmento superior y tórax con Estef

16 de abril, jueves a las 19h, Sesión de Vinyasa Yoga segmento superior con Estef. Cuarto chakra, Anahata. 

Como siempre en nuestro Canal YouTube :

 https://youtu.be/CcZqGstGN_I

 

 

 

Sessió de Ioga suau amb la Karla 8/4 a les 19h

Avui dimecres 8 d’abril, a les 19h com cada dia, sessió de Ioga suau amb la Karla, professora dels dimecres al vespre a la Sala Trígon. Una pràctica suau i tranquil·la a l’abast de tothom.

No us la perdeu!

https://www.youtube.com/watch?v=4flXDGlxM6Y&t=

Ioga, Meditació i Relaxació en temps de confinament

Estimades/ats amics de la Sala Trígon.
Mentre dura el confinament pel COVID19 hem decidit proposar-vos activar un bon nombre de classes de Ioga, Meditació i Relaxació al nostre Canal online a YouTube. D’aquesta manera, cada tarda de la setmana a les 19h i diumenge al matí a les 11h. tindreu una nova pràctica de les nostres diferents especialitats: Ioga suau, Hatha Ioga suau o mig, Vinyasa Yoga slow o mig i també meditacions i relaxacions (Yoga Nidra) guiades. Ho teniu tot al nostre Canal Youtube estructurat en aquestes llistes per tal que trobeu la millor pràctica en cada moment.
No dubteu a preguntar-nos qualsevol dubte o fer-nos qualsevol nova proposta que ens ajudi a viure una mica millor aquest temps complex i difícil per molts de nosaltres.
Esperem tornar-vos a veure ben aviat i poder-vos fer una gran abraçada.
Mentrestant aquí ho teniu tot:

Canal YouTube de la Sala Trígon Ioga

https://www.youtube.com/channel/UC-rhU2QKAcdT6CxT71AvMuw

Namasté!


Bany de so i concert meditatiu.

El proper diumenge 8 de març a les 18h. organitzarem un Bany de so i concert meditatiu a la nostra Sala amb en Xavi Sorolla. Es tracta de sons harmonitzadors que redueixen les nostres tensions i provoquen una confortable sensació de serenitat. Sons regeneradors que proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos en pau. Aquests sons i les seves resonàncies tenen la virtut de modificar l’estat de la nostra consciència de forma instantània, d’alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i de connectar-nos amb la nostra essència. Sons que provoquen l’escolta interna.

Ja hem fet algunes sessions amb ell en el passat i en guardem un record memorable

Bany de so i concert meditatiu amb Xavi Sorolla

Bany de so i concert meditatiu amb Xavi Sorolla

 

                Formació d’instructors en Yoga Nidra a la Sala Trígon

Segurament has vingut ja a alguna de les nostres sessions de Yoga Nidra setmanals a la Sala Trígon. Yoga Nidra vol dir ‘somni conscient’ i deriva d’una antiga pràctica del Tantra. Es tracta d’una tècnica de meditació i relaxació profunda desenvolupada, tal com la coneixem avui, per Swami Satyananda Saraswati que la va adaptar al nostre temps, fent-la més assequible per a persones no iniciades en el Tantra.

Amb el Yoga Nidra aprenem a relaxar-nos de manera conscient i podem millorar el nostre esquema corporal, la capacitat de concentració, la memòria, la creativitat, aprendre a sentir. Si vols iniciar-te en aquesta tècnica profunda, tens una gran oportunitat els propers 28 i 29 de març amb la formació per instructors que realitzarà Laia Villegas.

Truca’ns o escriu-nos per reservar plaça!

 

Sessió de Partner Yoga amb l’Estef 9/4 a les 19h

Dijous 9 d’abril, a les 19h com cada dia, sessió de Vinyasa Partner Yoga amb l’Estef, professora dels dijous a la Sala Trígon. Una pràctica fluïda i en bona companyia.

No us la perdeu!

https://www.youtube.com/watch?v=L-llzb8Ov5M

Partner Yoga 9 abril a les 19h.

Nova sessió de Ioga online

Continuem amb les nostres sessions de Ioga online pels temps de confinament que estem vivint. Aquesta vegada serà el dimecres 18 de març a les 18h30 en una pràctica de Hatha Ioga amb pinzellades de Dharma Yoga (estil més dinàmic). 

Serà com sempre a través del nostre Canal YouTube en la seva opció EN DIRECTE. EL canal estarà obert 10′ abans per poder connectar-hi amb temps. 

Us hi esperem.

https://www.youtube.com/channel/UC-rhU2QKAcdT6CxT71AvMuw

 

Nova sessió de Ioga a l’estil Yogasíntesis a la Sala Trígon

El Ioga és molt més que una pràctica física i permet aprofundir en aspectes energètics i de plena consciència. La nostra Escola Yoga Síntesis i la Sala Trigon us proposem un espai setmanal on desenvoluparem l’escolta, l’escalfament, una sèrie d’àsanas de ioga, prânâyâma, meditació i relaxació amb algunes pinzellades de filosofia. Serà un espai de pràctica avançada on desenvolupar totes les disciplines en una pràctica integrada i flexible: 60 ‘pràctiques físiques i 30 d’interiorització. Dirigit per Paula Rodríguez (Professora Yoga Síntesis i Yin Ioga) i Julián Peragón (antropòleg i formador de professors Yoga Síntesis) els dimarts de 17h30 a les 19h a la Sala Trigon, carrer Grassot 87. Metro Joanic (L IV) de Barcelona.

El dimarts 31 de març farem la primera sessió en una classe oberta.

Taller Ioga amb nassos

Després de la primera edició d’aquest Taller aquest mes de febrer del 2020, ens plau molt confirmar-vos que farem una programació estable mensual d’aquest Taller de ‘Ioga amb nassos’ on reunim tres disciplines: el Ioga, el Clown i Gestalt. En una mateixa sessió podrem treballar la dinàmica corporal i mental amb el Ioga, les pràctiques d’alliberament del Clown i la visió de la Psicologia Gestalt. En Jaume Xicola (conapia.com) facilita aquests Tallers on posem en marxa mútliples resorts físics, mentals i psicològics. Demaneu-nos informació.

 

Vols passar un matí diferent fent Ioga amb tota la família?

Doncs no et pots perdre la sessió del proper 7 de Març a la nostra Sala.  Farem Ioga, farem un pica pica tots junts i passarem una bona estona tot fent una activitat amb consciència plena.

Truca’ns o escriu-nos per reservar plaça!

676425904/salatrigon@gmail.com